Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Upgrade DK :)

o Navštíveno 1294x o
o 06.08.2010, 16:41 | Sau
Nedá mně to nepochlubit sa :) Nové sů teda enom ty 2 krabice, ostatní je původní. Aj tak by to ale měl byt teď zas zážitek z uplně nové kategorie :)

foto k příspěvku  od Sau

o 06.08.2010, 16:46 | muSlim | Upraveno: 2010-08-06 16:55:54
DK? Akosi mi chýba 40+ palcov k DK ;o)

EDIT: aha, už vidím že to je projektor... ale blbo sa to z toho lúštilo :oP
o 06.08.2010, 16:49 | Sau
Jj, projektor. 118 palců úhlopříčka snad bude dostatečná ;)
o 06.08.2010, 16:54 | Kleneex
ty jo to si mozna nemel delat se tu zde tak profilovat ;-)
zajimalo me jak to bude hrat
hlavne sem hod nejakou tu foto az bude nainstalovane..
o 06.08.2010, 17:01 | Sau | Upraveno: 2010-08-06 17:11:06
Kleenex : Proč ne ? Když ty fazole a kmotra, já toto.. :o))

Jo, kdyžtak hodím. Čekám zatím na ostatní vybavení pokoja, kdy ho ale konečně vyrobí... Hádám tak eště měsíc to bude takto nahromadě.
o 06.08.2010, 21:48 | Kacko
Tak te muzete jen oba cekat navstevu od jistych spoluobcanu:)

Jinak projektor - supr co do uhlopricky, ale obraz stoji za prd. Ale pouze muj nazor, kazdy dle sveho vkusu. Jinak super!

Ad. Kleenex - takhle zkazit vyborny masicko..:)
o 06.08.2010, 22:18 | Bingi
obraz z projektoru stoji za prd? :)) videl jsi vubec nekdy slusny projektor - pro domaci kino v dobre zatemene mistnosti? a s kvalitnim zdrojem signalu?
o 06.08.2010, 22:27 | CRK
Některý a ani ne zrovna drahý projektory jsou už slušný.. Otázka je, jestli je to tenhle..
o 06.08.2010, 23:04 | Kacko
Zalezi co je pro tebe slusny projektor.. Uz jen ta uhlopricka a rozliseni z toho delaji nekvalitni obraz co se detailnosti tyce. Napr. konkretne u tohoto typu je velikost obrazoveho bodu 1,5mm..
Potom svetelnost a barevnost jednotlivych bodu neni zrovna nejlepsi ve srovnani s kvalitni LCD/LED/Plasma TV. Ale jak rikam, kazdy preferuje neco jineho.
o 06.08.2010, 23:29 | Tuner#2
Kacko: Nějak nechápu Tvé argumenty. Když mám TV 82cm 1080 x 1920 tak je jasné, že velikost bodu je podstatně menší než u 127cm TV stejného rozlišení. Tím pádem u projektoru velikost obrazového bodu bude snad záležet na úhlopříčce a nechápu kde jsi teda vzal nějaké dogma s bodem 1,5mm. Velikost bodu bude logicky závislá na vzdálenosti od projekční plochy a zoomu. Dnešní projektory kolem 60 - 80tKč dokáží vytvořit opravdu úžasný obraz a pokud tomu dám podmínky, tak kam se hrabe co do zážitku i plazma nehledě na ty mazaniny LCD ať už s klasickým podsvícením a nebo LED...
o 06.08.2010, 23:30 | Tuner#2
Sau: Sorry za OT, ale tihle "odborníci" mě vždy pobaví. Jinak moc pěkná sestavička, určitě hoď final foto ať to můžem zkritizovat :-)
o 07.08.2010, 01:49 | Kacko
Tuner#2: Bral jsem to podle tech 118ti palcu, ktere uvadi Sau. Jeste jsem nevidel projektor s lepsim obrazem, nez TV za stejnou cenu.
Myslim, ze se v tom celkem pohybuju, ale rad se poucim.
o 07.08.2010, 10:51 | Klobouk
Tuner: a tenhle projektor stoji 60-80tKč?? Nevím,jen se ptám neb to podle té fotky nepoznám. A pokud ne(což bych tipoval) tak je tvé sdělení tohohle faktu myslím neprosto nepodstatné neb tady řešíme tenhle konkrétní kus a jeho zobrazení.
o 07.08.2010, 11:23 | CRK
Sau: napiš, co je to za typ
o 07.08.2010, 14:18 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-08-07 14:27:49
Kacko: Ty umíš nakoupit 118" TV za stejnou cenu jako projektor? Pokud jo, beru jich 10ks pro denní provoz, ale jestli je mě dobře známo, tak třeba LCD od Sharpu 102" je pořád vedeno za 4,99mil. korun. Navíc velikost bodu 1,5mm přece vůbec není na škodu, pokud to budu sledovat z přiměřené vzdálenosti ve vztahu s úhlopříčkou. Ten rast naprosto zanikne, on zaniknul i u starých PALových projektorů, tak nevím proč by měl být viditelný u full HD projektoru. Ono když budu na 50" LCD koukat z 0,5m, tak ho taky uvidím :-)) To jsou opravdu argumenty...

Když do toho tak děláš, tak jsi určitě byl loni na home cinema v Praze, kde ve dvou kinosálech měli projektor od Epsonu řádově za tehdy 72tKč napojeného na obyčejný PS3 a pouštěli tam obyčejný Blue ray. Světe div se, obraz byl naprosto srovnatelný, neli lepší na to co chodíme do kina, byl promítaný na celou velikost plátna v tom kinosálu a ani z první řady jsem žádný rastr neviděl. Navíc obraz netrpěl mihotáním a značným pohybovým zpožděním a šumem jako všechny LCD ať už trubicové, nebo LED.
o 07.08.2010, 14:20 | Tuner#2
Klobouk: Netvrdím, že tenhle stojí tolik a tolik, ani není vidět model, psal jsem to obecně.
o 07.08.2010, 14:26 | LoboCrew
taky koukam na projektor a nemenil bych za prtavou plazmu nebo LCD ani omylem...
4m uhlopricka ze 7,5m je proste fajn :)
o 07.08.2010, 14:30 | Luke_288 | Upraveno: 2010-08-07 14:40:34
OT: mazaniny LCD s LED podsvícením? můžu přímo porovnat, měl jsem donedávna plasmu Viera fullHD, teď jsem jí vyměnil za Pana LED fullHD, obojí ve 42". co se týče porovnání sledování televizního vysílání, tam měla plasma lepší projev, LCD LED je takový divný, až nepřirozený (přirovnal bych to ke zpětný projekci co jsem kdysi viděl u známých), ale když porovnám fullHD film, tak mi naopak ta LEDka přijde lepší (nevím jestli na to má vliv že je 200Hz)

OT II: jak funguje projektor přes den, když třeba svítí hodně slunce?
o 07.08.2010, 14:40 | Sau
CRK : Benq W1000

Kacko : Tak plazma by za tuto samů cenu dala asi lepší obraz, o tom žádná. Ale taky pro ma zároveň nekůkatelný. Myslím tím moc malý.

Mně nešlo a ani nejde o dosažení absolutní kvality. Prozatimní menší diference mezi mojím a třeba takovým Rotschildovým finančním příjmem mně v tom docela úspěšně brání. Navíc ani další moje články řetězca DK nejsů nejaká špička..

Ale rozhodně bych sa neodvažoval označit obraz co "leze" z tohoto projektoru za špatný. Na úhlopříčku a použití co sem chtěl je to podle ma optimální varianta. Obzvlášť když to porovnám s jeho předchůdcem, který věrně slůžil 8 roků (Panasonic PT-AE200)

Luke_288 : Když hodně svítí slunce tak a nikdo normální na projektor nedívá :) Takže ať vypadá jak chce, je to uplně fuk :) Nicméně tento můj, co sem ho zapnul když sa začalo teprv stmívat a bylo eště dost světla dělá obraz daleko lepší než dělal můj starý projektor v úplné tmě :)
o 07.08.2010, 16:26 | Luke_288
aha, mě šlo o to, jestli jde použít jako plnohodnotná náhrada za telku. takže nejde
o 07.08.2010, 16:57 | Tuner#2
Projektor určitě není náhrada telky, projektor je na srutečné kino pro které je patřičně upravená místnost.

Luke_288: V čem se Tě zdá obraz lepší? On je totiž na základní nastavení z továrny výrazně živější a barevnější nez u plazmy, ale na takové nastavení se nedá koukat. Zkus se zaměřit zda je pleťová barva až budou televizní noviny přirozená a má správnou barvu. Obávám se že ne a v okamžiku když do toho šáhneš a zkalibruješ obě TV, tak změníš názor.
o 07.08.2010, 17:11 | Luke_288
no ne, píšu, že na normální tv signál byla plazma daleko příjemnější, tohle nevím k čemu mám přirovnat, přijde mi to takový divný, jakoby někdy objekty v popředí vystupovaly až moc dopředu :) nevím, prostě mi to přijde jako kámošovo zpětná projekce před 5ti lety.
s nastavením jsem si už trochu hrál, ale moc spokojenej fakt nejsem. na fullHD film mi ale pocitově přijde obraz lepší. plazma byla 100Hz, tohle je 200Hz, ale z media tanku mi stejně jde 1080i 50Hz, tak nevím, jestli vůbec ty Hz mají nějakej vliv...
o 07.08.2010, 17:43 | Zdeny60
DK je už out. Je to "vo ničem".

POřádný stereo aparát s gramcem, to je žrádlo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3183 sekund.